dilluns, 16 de setembre del 2013

Carta de la Regidoria de Participació i Comunicació. Funcionament del blog.

CONSULTA POPULAR: CANVI DEL NOM DEL MUNICIPI


En compliment de l’acord del ple municipal del dia 18 de juliol del 2013 s’ha obert un blog informatiu i de debat amb el títol CONSULTA CIUTADANA: EL NOM DEL MUNICIPI.

La finalitat d’aquest blog és disposar d’un espai de debat obert i públic sobre la proposta aprovada en aquell ple, consistent a sotmetre a consideració de tots els ciutadans majors de 16 anys del municipi la modificació del nom oficial del nostre municipi.

1. El blog el gestionarà directament l’Ajuntament i podrà contenir articles, textos informatius, notícies, opinions, suggeriments, etc.

2. Com es pot publicar:
-Enviant el text a l’adreça miquelvilella@lesquirol.cat, o bé
-Enviant un text en paper a l’Ajuntament especificant que és per al blog, on es penjarà després d’haver-lo escanejat.

A l’Ajuntament es comprovarà únicament que en el text no hi hagi referències personals a tercers, que el contingut respongui a l’objecte del blog i que es compleixin les normes mínimes de convivència i conducta.

Els textos hauran d’anar degudament identificats, per tal que consti clarament qui n’és l’autor.

En cas que a l’Ajuntament es decideixi no publicar un text, es comunicarà per escrit a l’autor justificant raonadament la decisió.

3. El blog es pot consultar directament a:
o bé a través del link a la pàgina d’inici de la web de l’Ajuntament:

4. Pròximament es preveu celebrar una sessió informativa amb la presència d’un registrador de la propietat i representants dels Departaments de Governació i Agricultura de la Generalitat, de la qual s’informarà tan aviat com els ponents confirmin la seva assistència.

Regidoria de Participació i Comunicació


Santa Maria de Corcó - l’Esquirol, 12 de setembre del 2013